Nu är helgen snart slut och……

imorgon är det jobb igen och vågar jag skriva det men jag längtar dit.
Träffa alla härliga ungar och trevliga arbetskompisar osv….
Men en kort resume av helgen som varit Fredagskvällen blev jättetrevlig med grill och samvaro. Efter maten så följde jag med ungdomarna ner för att titta på stadsloppet vi hann bara se själva målgången vi var lite sent ute efter det cyklade jag hem och de fick festa själva.
Lördag gick sonen, yngsta dottern, hennes kille, kusin N och jag på stan tittade lite i affärer och avslutade med en fika
Vi tog vägen förbi båten för att kolla att den var okey det var ju längesen vi var ute med den.
Lördagskvällen såg vi en romantisk komedi och bara var.
Idag var det båtutflykt och  vi hade bestämt att komma iväg tidigt gärna vid nio-tiden så jag gick upp vid åtta och gjorde matsäck, en kycklingsallad. Vi kom iväg vid tio och innan vi kom ut på sjön var nog klockan halvelva men vår favoritplats var ledig så det var ju toppen
Vi var ute till tretiden och sen tog vi en liten omväg hem och kusin N och jag var kuttersmycken och vi blev rejält blöta, kul.
Idag har jag bildbevis på de två modiga människorna som bada Det var hela 18 grader kallt i vattnet

Yngsta dottern

Kusinen N

Det var mycket folk i farten på sjön och bland annat många fina båtar så…
….denna fina segelbåt såg vi men jag tror nog inte segelbåt är i något  för  oss.
Det lutar ju så mycket så det blir svårt för mig att vara kuttersmycke då.

Önskar alla bloggvännner en trevlig vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation