Varför blir jag så skygg när jag ser en kille som e snygg?

Kvart över fyra kom Ola för att hämta upp mig inför vår roadtrip som slutligen skulle ta oss till en shoppingrunda på stan.

Ringde och bad mamma om ett litet förskott o med några tusingar på fickan var jag redo då jag inte vill låna mer pengar. Har redan en skuld till banken… HAr sökt och letat efter nya lån att ta. hittade nyttsmslån.se men inte vågat ansöka än…

Skulle först bränna några roadtripplattor bara. 1½ timme tog det att välja ut den rätta musiken till det. Sånt är sjukt viktigt om en roadtrip ska bli en grym roadtrip.

Då vi kom till ur stan sket vi i vår roadtrip o svängde av på märkesoutleten där, som vanligt 🙂

Där inne är det typ två personer förutom jag o Pla. Två unga killar som står o snackar. Jag ser direkt att den ena e en kille jag jobbat med som jag alltid blir så knäsvag av att se. O det blir alltid jättetöntigt när jag försöker prata med honom. Säger så konstiga saker. Vi brukar alltid prata med varandra när vi ses. O bli, eller låtsas i alla fall bli, jätteglada av att se varandra. Men nu blev jag så paff o var inte alls redo att prata med honom. Det var bara att totalignorera honom. Mårten undrade vad det var för kille. Han sa att han tittat jättemycket. Varför sa han inte hej???? Antingen för att han inte ville träffa mig. Fast han e inte en sån. Jag tror han hade blivit glad. Inte för han tycker att jag e läcker men för att vi känner varandra. Min ignorering av honom var nog så himla uppenbar att han höll sig borta. Nu känns det så klart dumt att jag inte sa hej. Hade nog känt mig ännu dummare om jag svimmat då jag pratade med honom.

Åh! Bonde söker fru i repris nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation